307: Tijdelijke omleiding

paginanogbezigToen ik de naam Kopijkat bedacht, onder de douche, ben ik de badkamer uitgerend in een badjas en heb ik, nog een beetje nadruppelend op de tegelvloer, de domeinnaam geregistreerd. Dit was in 2012.

De lente van 2015 stond in het teken van een ‘haalbaarheidsstudie’ naar een eigen onderneming. Ik deed mee aan een ZP-traject, met een zo goed als compleet ondernemingsplan als eindresultaat. Aansluitend hierop was ik afgelopen weekend op een Business Bootcamp. Daar realiseerde ik mij dat er misschien enige uitleg nodig is waarom mijn domeinnaam (nog) niet naar een bedrijfswebsite leidt, maar naar dit blog.

Die bedrijfswebsite staat al wel in de steigers. Ik doe een hoop inspiratie op de laatste tijd en dat geeft goeie energie. In mijn hoofd ben ik onder andere bezig met de verschuiving van werknemer naar ondernemer. Dat heeft even tijd nodig.

Gelukkig verkeer ik in de luxe positie dat ik mensen om mij heen heb die mij steunen – en die het geduld willen opbrengen tot Kopijkat echt ‘live’ gaat, met alle toeters en bellen. Want dat gaat echt wel gebeuren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: