Over Kopijkat

Webredacteur en redactioneel vormgever

Ik ben Irene Snijder, webredacteur. Ik ben aan de School voor Journalistiek in Utrecht opgeleid als redacteur en redactioneel vormgever. Alle kennis die ik in de loop der jaren als webredacteur, content-manager én in de ICT-branche heb opgebouwd, vormen mij tot een webredacteur met kennis van zaken.

Irene-vierkant-métoorbelGezelschapsdierenbranche

Als klein meisje wilde ik journalist worden, én dierenarts. Nu, na een boeiende tijd in de technische wereld van de bits en bites, ondersteun ik met mijn socialmedia- en tekstbureau Kopijkat ondernemers die zich bezighouden met kleine huisdieren en werkzaam zijn in de gezelschapsdierenbranche. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dierenarts, een kattenpsycholoog of huisdierenfotograaf. Ik ontzorg dieren-professionals door de social media bij te houden, de website te bouwen en door teksten na te kijken.

Klik met dieren

Mijn man en ik hebben twee katten als huisdier. Ik ben zelf als vrijwilliger actief voor de Dierenbescherming, en inmiddels ruim vijf jaar kattenknuffelaar in Dierentehuis Midden-Holland. Katten zijn mijn favoriet, maar ik heb met heel veel dieren een klik. Ik wil graag bij klanten aan de slag die net als ik blij worden van contact maken met deze eigenwijze wezentjes.

Kattenknuffelen

Mijn manier om contact te maken, zowel in het dierentehuis, als thuis, is Kopijkat - Irene met Tonka - GRIMM Fotografie 2016 - 420x470kattenknuffelen. Ik ben nieuwsgierig naar de wijze waarop ondernemers die dagelijks met honden, katten, konijnen en/of paarden bezig zijn, dat doen en vind het leuk om je beter te leren kennen! Ik werk het liefst een op een, of in een klein groepje.

Webredactie en vormgeving

Ik studeerde aan de School voor Journalistiek en Voorlichting aan de Hogeschool van Utrecht, specialisatie Redactionele Vormgeving. Ik heb ruime werkervaring als webredacteur, content-manager en intranetbeheerder (Microsoft Certified IT Professional als  SharePoint Administrator). Op mijn LinkedIn profiel vind je het volledige overzicht.

 

© Kopijkat 2016-2018

%d bloggers liken dit: