Partners en projecten

Kopijkat vindt het leuk om samen te werken met verschillende bedrijven en ondernemers. Ik word er ook enorm blij van om betrokken te zijn bij lokale projecten die te maken hebben met dieren, creativiteit en verbinding tussen mensen.

TEDxGouda

TEDx-gouda-logo-2018-liggendIdeeën die het waard zijn om te delen. Op zaterdag 1 september 2018 vindt de tweede editie van TEDxGouda plaats met interessante sprekers, sprankelende TED Talks en inspirerende Gouwenaars. 

De Dierenbescherming

dierenbescherming280De Dierenbescherming zet zich dag in, dag uit, in voor dieren in nood. Met dierenambulances, dierenopvangcentra, inspecteurs en  duizenden vrijwilligers. Als vrijwilliger communicatie verzorg ik de plaatsing van nieuwsberichten opde websites van de opvangcentra in de regio Zuid-West. Verder ben ik kattenknuffelaar in Dierenopvangcentrum Gouda.

Egelopvang Boskoop

Studio_duNord_DribbbleVoor de stichting Egelopvang Boskoop plaats ik nieuwsberichten op de site. Ik vind het belangrijk om deze stichting, die supergoed werk doet voor de egels, op deze manier te helpen.

Goudse Werknomaden

Goudse werknomadenOndernemende mensen in Gouda spreken zelf met elkaar af op een openbare plaats in Gouda waar je je laptop open kunt klappen om te werken aan jezelf, je bedrijf of iets anders. Je maakt tegelijk kennis met wat andere ‘collega’s’ en daaruit staan vaak zinvolle gesprekken. Je mag gewoon komen als je zin hebt. Aanmelden hoeft niet. Maakt niet uit of je ondernemer, werkzoekend of thuiswerker bent. Deelname kost niks, alleen zijn je eventuele consumpties voor eigen rekening.
Voor de duidelijkheid: dit is een doe-het-zelf constructie. Er is altijd iemand ‘van de organisatie’ aanwezig, want iedereen die meedoet is ‘van de organisatie’! Je kunt afspreken op Facebook.

 

%d bloggers liken dit: