Website beheren en onderhouden

Voor bedrijven zonder eigen afdeling communicatie of (online) marketing biedt Kopijkat structurele ondersteuning bij het onderhouden van de bedrijfswebsite. Jij levert de ruwe webteksten en eventueel beeld aan, ik redigeer het, maak het klaar voor op het web en plaats het op je website.

Jouw eigen verhaal

Vind je webteksten zelf aanleveren lastig? Ik luister en schrijf terwijl jij jouw passie beschrijft. Jouw verhaal vertaal ik naar een online tekst.

Dierenliefhebbers en dierenspecialisten zien jouw website als het visitekaartje van je bedrijf. Potentiële klanten verwachten relevante content of inhoud op de site én de juiste contactgegevens. Kopijkat schrijft deze teksten voor op je blog of website.

Wat kun je nog meer van Kopijkat verwachten?

  • maken van nieuwsberichten
  • voeren van webredactie
  • Persoonlijk tips en uitleg geven
  • blog schrijven over dieren

Laat een website maken die goed gevonden wordt

responsivesitevoorbeeldWordPress is op dit moment het populairste open source contentmanagementsysteem. Daardoor zijn WordPress sites goed vindbaar. Kopijkat maakt voor je bedrijf een basic WordPress site, in jouw huisstijl en met jouw logo.  Een functionele WordPress website waarop alle informatie te vinden is die je klanten nodig hebben, geschikt voor weergave op tablets en telefoons. Zonder poespas.

kopijkat-websites-beheren-en-onderhouden

Neem contact op

Ik help je graag met het maken of up-to-date houden van de website en webteksten. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.